Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1384310941747714/

Kedves tanítványaink!

2023.03.18.án megrendezésre kerül második házibajnokságunk, ahol kezdő és haladó kategóriában méretetthetitek meg magatokat, rúdon, karikán, silken egyaránt.

Minden kategória minimum 2 versenyszámtól indul, más esetben összevonásra kerülhetnek a kategóriák, vagy elmarad a kategória versenyszáma!

Zene:

Hossza 2:30-3:00 perc, trágár kifejezések nem lehetnek a szövegben, de nincs megkötve a műfaja, így szabadon választott.

Stílus:

Bármilyen kiegészítő használható, amennyiben nem baleset veszélyes és nem zavarja a produkciót, pl: kalap, legyező, szipka, hosszú szoknya..stb ezek izléses levétele engedélyezve van, de a szokásos verseny ruha paramétereit tartsuk be! Tehát intim rész nem lehet fedetlen, sem a mell sem a popsi vonal nem látszódhat ki, sem pedig a fehérnemű, különben kizárást von maga után!

Kategóriák:

-Rúdsport: kezdő, haladó
-Rúd Art: kezdő, haladó
-Silk: kezdő, haladó
-Karika: kezdő, haladó
-Open: (hammock, aerialmoon, aerialhexagon)
kezdő és haladó
-Duó: kezdő és haladó

Amennyiben elmarad a versenyszám nevező hiányában, úgy van lehetőségetek továbbra is megmutatni magatokat, így fellépőként is részt tudtok venni az eseményen, illetve csak fellépőként is részt vehettek rajta.

Nevezés:

Február 17.ig tudjátok befizetni és leadni a nevezési lapot, amit hamarosan kirakunk a recepcióra. Duó kategória esetén szintén mindkét félnek kikell töltenie egy nevezést.
Szeretnénk kérni pár sort bemutatkozásként, vagy a versenyszám leírását, mi a célod , vagy mi ihlette a produkciót, mit vársz magadtól.
Legetőség van több kategóriában is nevezni.

Díja:

Fellépő: 6.000 Ft / “versenyszám”
Duó kategóriában: 4.000 Ft / Fő / “versenyszám”

Versenyző egyéni kategória:
10.000 Ft / versenyszám

Versenyző duó kategória:
8.000 Ft / Fő /versenyszám

Belépő nézőként: 500 Ft / fő
Kérjük jelezzétek előre mennyi (főre) családtagra, és barátra számíthatunk ezen az eseményen.

Házon belül leszünk, így a megszokott családias, támogató közösségben mérettetitek meg magatokat.A család és a barátok bátran készíthetnek képet és videót erről a nagyszerű napról.

Helyszín a mi szeretett Fullmoon Stúdiónk.

Sikeres felkészülést kívánunk, minden nagyszerű diákunknak!